Diensten

Wij ondersteunen graag bij de realisatie van jouw project

Het vacumeren van een koel- of airconditioningsysteem is essentieel voor een optimale werking en een langere levensduur. Laat deze taak uitvoeren door een erkende STEK-installateur met de juiste certificering. Zo voldoet de installatie aan garantievoorwaarden en wordt veilige en efficiënte werking gegarandeerd.

Benieuwd naar onze diensten?

Aanvullende diensten in overleg

Geen STEK-gecertificeerd personeel beschikbaar of simpelweg geen tijd? Splitfix helpt graag.

Milieubewustheid en Veiligheid

STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek. Deze certificering waarborgt dat monteurs op de hoogte zijn van wettelijke eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij het aanleggen van koeltechnische systemen. Dit resulteert in een veilige en milieubewuste installatie.

Kwaliteit en Deskundigheid

Alle STEK-monteurs hebben het diploma STEK F-gassen behaald. Dit betekent dat ze goed op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en voorschriften. Ze beschikken over gecertificeerde gereedschappen en pompen om de installatie in gebruik te stellen.

Rapportage Zekerheid

STEK-gecertificeerde monteurs voeren de verplichte rapportage van F-gassen uit. Dit is belangrijk voor inspecties en naleving van milieuvoorschriften.

Optimale Werking en Energie besparing

Correct geïnstalleerde airco’s hebben een langere levensduur en verbruiken minder energie. Dit leidt tot minder storingen en lagere kosten dankzij preventieve maatregelen

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over koeltechniek, airconditioning/warmtepompen of wil je een afspraak inplannen? Wij helpen je graag!

Blijf op de hoogte van onze producten en diensten

Contactgegevens 
Hanzestraat 5
7006 RH Doetinchem
T: +31 314-647055
E: info@splitfix.nl

© Copyright Splitfix    Privacybeleid   

PART OF THE RENSA FAMILY